grunner til at en analytiker kortere Bitcoins siste rally

Her er 4 grunner til at en analytiker kortere Bitcoins siste rally

  • Bitcoin har falt innenfor en konsolideringsfase i løpet av de siste dagene og ukene, med kjøpere og selgere som er i en blindgate da den handler rundt $ 13 800
  • Resten av kryptovalutamarkedet har gått ned de siste dagene, med DeFi-sektoren som er spesielt rammet
  • Denne helgen har vist seg å være spesielt positiv for Bitcoin, men en analytiker er forsiktig når det gjelder levetiden
  • Han peker på fire spesielle faktorer som indikerer at noen ulemper kan være overhengende for referansekryptovaluta i dagene fremover

Bitcoin har suget oksygenet ut av kryptomarkedet de siste ukene, og har samlet seg mens de fleste altcoins Bitcoin Code gir jevnlige tap.

Denne opptrenden har gjort det mulig for kryptoen å presse mot sitt motstandsnivå på $ 13 800 som har holdt seg sterk de siste dagene og ukene.

En analytiker bemerker nå at noen få tegn indikerer at ulemper kan være overhengende for referansekryptovalutaen.

Han mener at flere mislykkede forsøk på å bryte over motstanden, svakheten i aksjemarkedet, og den amerikanske dollaren som faller til et viktig støttenivå, alle kan utløse en Bitcoin-salg denne uken.

Bitcoin sliter med å bryte $ 13 800 til tross for sterk månedlig avslutning

I skrivende stund handler Bitcoin marginalt opp til sin nåværende pris på $ 13 820. Dette handler om prisen den har handlet med de siste dagene.

Det har ennå ikke lagt ut noen bærekraftige brudd over dette nivået, og en unnlatelse av å bevege seg over her i dagene fremover kan være et dystert tegn.

Tidligere denne uken var kryptoen i stand til å øke så høyt som $ 14100, men den ble raskt avvist på dette prisnivået og dovet ned til der den for tiden handler.

Analytiker: Disse faktorene foreslår at ulemper kan være overhengende for BTC

Mens han delte tankene sine om Bitcoin, forklarte en analytiker at han ser på 4 spesifikke faktorer som indikerer at dette kan være en blodig uke for BTC.

Hvis kryptoen ser en sterk nedgang i uken fremover, kan det skape motvind som også får altcoins til å nese.

“Kort igjen på BTC, noe med pumpen i helgen virker fishy. 3 motstandere i stor motstand, aksjer driter i sengen forrige uke, valg tidlig i neste uke, solid RR og DXY på støtte. Fortsatt bullish generelt er pull-back ikke en dårlig ting. La oss se hva som skjer.“

De nærmeste dagene skal gi litt innsikt i makrobetydningen av Bitcoins prishandling de siste dagene.