De Bitcoin Rally verhandelen

Voor de Bitcoin-handelaren heeft de afgelopen week een reden om te glimlachen. Bitcoin, dat voor de langste tijd beperkt werd door het $10.000 weerstandsniveau, beleefde een uptrend waarbij het een hoogtepunt van ongeveer $11.400 bereikte. Dit is het hoogste niveau dat BTC in bijna een jaar heeft bereikt. Op het moment van schrijven stond de waarde van Bitcoin op $11.612, met een 24-uurs handelsvolume van $22,4B.

In slechts een week na het overschrijden van de $11.000 bereikte BTC ook een recordhoogte van $12.034,14 in 24 uur, maar daalde later naar de $11K. Het feit dat de munt in staat was om het $11.500 weerstandsniveau, dat sinds 2018 bestaat, te overtreffen, kan wijzen op een potentiële stierloop. Volgens CoinTelegraph zijn slapende accounts in Japan begonnen met het ervaren van activiteit nadat Bitcoin System vorige week het weerstandsniveau had overschreden.

Bovendien geloven marktdeskundigen die de Bitcoin-rally verhandelen dat de upswings een indicator zouden kunnen zijn voor een betere prestatie van ’s werelds meest populaire cryptocentrische valuta. En dit is iets wat elke Bitcoin-handelaar wil zien.

Nu grote economieën blijven bloeden door het coronavirus, is het een zucht van verlichting om een investering te vinden of liever gezegd een aanwinst die enige groei en werkelijke winst belooft. Als u niet al in de Bitcoin-handel zit, is de bullish run die u meemaakt een kans voor u om in te duiken. Uit gegevens van Forbes blijkt dat meer dan 15% van de Amerikanen al een of andere vorm van cryptografie bezitten en dat meer dan de helft van hen zich in 2020 op de markt heeft begeven.

In tegenstelling tot wat de meeste mensen geloven, waaronder Warren Buffet, die Bitcoin in het verleden een ei op zijn gezicht heeft gesmeerd, heeft Bitcoin waarde en is het niet moeilijk te verhandelen. Er zijn duizenden hulpmiddelen online, waaronder TradingGator’s gids voor het verhandelen van Bitcoin, die u kan helpen bij uw start.

U kunt eenvoudig de cryptocurrency markt betreden en genieten van het verhandelen van de Bitcoin-rally door een account aan te maken met een handelsplatform zoals Binance. Het proces is gratis in bijna alle, zo niet alle, cryptocurrency trading platforms.

U kunt ook verplicht worden om uw rekening te verifiëren voordat u gaat handelen via een KYC-proces. Zodra het verificatieproces is voltooid, kunt u nu geld storten en beginnen te handelen in Bitcoin. Daarnaast wordt het handelen in de Bitcoin-rally gemakkelijk gemaakt door het feit dat u Bitcoin kunt kopen met een credit- of debetkaart.

Het is waar dat Bitcoin een zeer volatiel activum is dat de meeste beleggers bang maakt. Toch is volatiliteit gebruikelijk bij nieuwe technologie, en hoewel het bestaat, zijn er manieren om uzelf als Bitcoin-handelaar te beschermen. Met de juiste handelsstrategieën, een veilig handelsplatform en een portemonnee voor uw munten wordt het risico om uw geld te verliezen verkleind.

Laatste take

Met de recente prijsschommelingen die Bitcoin heeft meegemaakt, zijn investeerders niet zeker van wat er in de toekomst zal gebeuren. De halvering die onlangs heeft plaatsgevonden, geeft ook hoop dat de prijs van Bitcoin verder zal stijgen, maar dat is geen definitieve mogelijkheid. Er kan van alles gebeuren als het gaat om BTC-handel, zelfs een plotselinge daling van de prijs van Bitcoin.